Specials

Een aantal keer per jaar brouwen we speciale bieren voor speciale gelegenheden of feestdagen. Vaak zijn dit grote flessen van 75cl met een custom etiket. We brouwen bijvoorbeeld voor carnaval, vaderdag en kerstmis speciale bieren.

Daarnaast kunnen we op aanvraag ook een custom bier brouwen voor jouw speciale gelegenheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bruiloftsbier, een geboortebier, een verjaardagbier of andere gelegenheden. Wij denken hier graag in mee!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden, laat jouw gegevens dan achter via het contactformulier.

Carnavalsbier

Vasteloaves Blond

Carnaval, ook wel Vasteloavend genoemd in het zuiden, is elk jaar een groot feest. Bier speelt hierin een grote rol. Daarom hebben wij als Brouwerij De Grieze hier een special voor gebrouwen: Vasteloaves Blond (75cl). Een makkelijk drinkbaar blond bier, met een echt carnavalsetiket.

Vaderdagbier

Tripapa

Vaderdag is een feestdag ter ere van vaders. Een dag waar vaders over de hele wereld in het zonnetje worden gezet. Hoe kan dat nou beter dan samen te genieten van een speciaal vaderdag bier. Elk jaar zorgen wij ervoor dat dit mogelijk is met onze Tripapa (75cl). Speciaal gebrouwen voor deze feestelijke dag.

December specials

Kerstbieren

Elk jaar brouwen wij voor de feestdagen speciale Kerstspecials (75cl). Veelal is dit een combinatie van een blond bier en een quadrupel. Heerlijk om van te genieten samen met familie of vrienden bij het kerstdiner. Voor de echte bierliefhebbers is dit het ideale cadeau onder de kerstboom.

De etiketten worden gemaakt door een lokale artiest. Elk jaar weer opnieuw.

Custom bieren

Gelegenheidsbieren

Volledig naar wens brouwen wij ook bieren voor verschillende gelegenheden, denk hierbij aan geboortebieren, bruiloftbieren, pensioenbieren, jubileumbieren etc. Samen kijken we naar wat de bierstijl moet zijn, welke smaak de boventoon moet voeren en welke beleving het moet geven. Vul het contactformulier in indien je meer informatie wilt ontvangen.

Contactformulier