Pakketten

Voor jouw bedrijf kunnen we veel betekenen, van een bierpakket voor de werknemers, een relatiegeschenk voor jouw klanten tot aan het compleet verzorgen van kerstpakketten.

Natuurlijk is het mogelijk om een speciaal bierpakket - met hierin meerdere speciaal bieren, mooi glaswerk en merchandise - in grotere aantallen te bestellen en te laten bezorgen bij jouw medewerkers thuis.

Contactformulier

Maatwerk

Ook maatwerk voor bijvoorbeeld relatiegeschenken en kerstpakketten is mogelijk. Naast de producten in de webshop kunnen wij in afstemming ook andere producten toevoegen aan de pakketten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ambachtelijke kazen, vleeswaren, borrelhapjes, nootjes, chocolade, etc. Onze taak is om jouw bedrijf hier volledig in te ontzorgen.

Contactformulier

Eigen bedrijfsbier

Wij hebben ook ruime ervaring in het brouwen van bedrijfsbieren. We stemmen met elkaar af wat de bierstijl moet zijn, welke smaak de boventoon moet voeren en welke beleving het moet geven. Ook kunnen we een etiket ontwerpen, waarbij jullie wensen leidend zijn. Het resultaat? Een eigen bier, gebrouwen door meesterbrouwer "De Grieze" himself!

Uiteraard zijn er nog meer varianten te bedenken van bovenstaande, hierin zijn we altijd bereid om mee te denken om tot een oplossing te komen waar jullie gelukkig van worden.

Mocht je meer informatie willen over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op via onderstaand contact formulier en dan maken wij er samen iets bijzonders van!