Over ons

Wij brouwen verschillende soorten bier met elk zijn eigen complexe smaak. De verschillende smaakcombinaties in combinatie met het geheim van de meesterbrouwer maakt de bieren van De Grieze uniek.

De brouwerij

Brouwerij De Grieze is een micro-brouwerij in het gehucht Lull, gevestigd in de gemeente Venray. Begonnen in 2013 als hobby in de schuur, uitgegroeid tot een familie bedrijf waarbij we in samenwerking met een brouwerij in de regio onze commerciële bieren brouwen. Via onze vaste kanalen brengen wij onze bieren op de markt.

Brouwerij De Grieze rijtje
Brouwerij De Grieze Brouwer

De meesterbrouwer

Meesterbrouwer Joop is in 2013 begonnen met bierbrouwen als hobby. Zijn kracht is het ‘out of the box’ denken waardoor er vaak verrassende combinaties ontstaan. De schuur waar het allemaal begon wordt nog steeds gebruikt om nieuwe recepten te ontwikkelen en om bestaande recepten te blijven verbeteren.

Gelegenheidsbieren

Volledig naar wens brouwen wij ook bieren voor verschillende gelegenheden, denk hierbij aan geboortebieren, bruiloftbieren, pensioenbieren, jubileumbieren etc. Samen kijken we naar wat de bierstijl moet zijn, welke smaak de boventoon moet voeren en welke beleving het moet geven. Vul het contact formulier in indien je meer informatie wilt ontvangen.

Onze missie

We willen mensen laten genieten van heerlijke bieren die gebrouwen zijn met lokale ingrediënten, mensen bij elkaar brengen en laten genieten van het leven!

Onze visie

We zijn een gewaardeerd merk in (de zuidelijke regio’s van) Nederland. Wij proberen ons te onderscheiden door bieren te brouwen met lokale ingrediënten uit de tuin zoals eucalyptus, hop, gagel en honing. Onze meesterbrouwer experimenteert graag met verschillende smaken waardoor er vaak verrassende combinaties ontstaan.

Brouwerij De Grieze
Z

Duurzaam

De bierbostel die overblijft dient weer als voer voor koeien in de regio. Weggooien is zonde!
Z

100% natuurlijk

Wij gebruiken geen bestrijdingsmiddelen op onze hoppen en laten moeder natuur haar werk doen.
Z

Kwaliteit

Je snapt dat wij zelf eerst de bieren proeven. Smaken ze niet, dan gaan ze de deur niet uit.

Z

Verse honing

Onze bijen geven ons verse honing, zij krijgen er weer suikerwater voor terug.

Brouwerij De Grieze uit Lull, voormalig buurtschap tussen Venray en Oostrum. Volg ons op social media en ben als eerste op de hoogte van nieuwe bieren en (win) acties

Informatie